Парк хотел „Пирин”   

Разположен е върху западните склонове на Пирин планина, покрай река Санданска Бистрица, до курортия град Сандански.

Пет звездният Парк хотел „Пирин”, е част от верига “Шарлапов груп”

В началото на 2009 г., като пилотен проект за Европа на Европейската СПА асоциация, Парк хотел „Пирин” стана първият хотел в България, получил знак за качество EUROPESPA WELLNESS. Парк хотел „Пирин” отговаря на всички европейски изисквания за уелнес инфраструктура, безопасност, хигиена и качество на обслужването.

Наред с отличните си условия за балнео и климатолечение, СПА и уелнес ваканция, отмора сред природата, еко, планински и ловен туризъм, познавателни и културно-исторически турове, и благодарение на високия професионализъм, добрата си конферентна база, първокласна кухня и възможности за развлечения, петзвездният Парк хотел „Пирин” е особено популярно място и за провеждане на успешни бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества.

Индикации за лечение и почивка в Сандански

В района на община Сандански има над 80 извора с температура 42-81°С. Минералните води са с ниска минерализация и много богат химичен състав. Днес на територията на курорта има 6 големи минерални извора, а много други са разпределени в две термални зони. Водата е без цвят и мирис и притежава отлични питейно-вкусови качества. Някои от по-известните извори в Сандански са Парилото, Турската баня, Чешмата на Мирото. Температурата им е (42-81°С), което прави къпането на открито възможно през цялата година. Съчетаването на благодатен климат, уникални природни дадености и богатство на минерални извори, прави Сандански най-добрата естествена лечебница за бронхиална астма в Европа.
Курортът се препоръчва за лечение на неспецифични и хронични заболявания на дихателната система, различни белодробни заболявания , хронични ринити, хронични ставни заболявания , заболявания на периферната нервна система, кожни алергии, някои бъбречни и урологични заболявания и рехабилитация след инсулти.

За резервации и най-ниски цени се свържете с нас!