Туристическа агенция „Алфатур“ се управлява от Здравка Чимева – дипломиран специалист с богат опит в областта на вътрешния и международен туризъм, хотелиерството и туристическото обслужване.

Ние сме неголям екип от високо квалифицирани специалисти в туризма за групови и индивидуални пътувания.

 КАКВО  ВИ  ПРЕДЛАГАМЕ

hawaii

Бъдете с нас

Ползвайте услугите ни

  • индивидуални групови туристически услуги
  • застраховки
  • хотелска резервация по целия свят
  • екскурзоводски услуги
  • превод и легализация на документи.

Ще Ви предложим точно това, което искате, ще Ви разкажем за нови възможности, ще Ви помогнем да се чувствате чудесно, като осъществите плановете си за пътуване.


Нашият екип


самостоятелно и в сътрудничество с най-добрите и надеждни партньори, Ви гарантира професионализъм, сигурност и разумни цени при организацията и изпълнението на туристическите програми.


Имаме удоволствието


да Ви представим нашите туристически програми и услуги, актуална информация, която ще бъде полезна за Вашето пътуване, за Вашата почивка или свободно време.


spa-greece

Фирма ЕТ „ Здравка Чимева – Алфатур“ е образувана с Решение № 369 от 14.05.1990г. на БОС по фирмено дело № 300 от 1990г. и притежава лиценз за ТА Nо 04609, издаден от Министерството на икономиката и лиценз за туроператорска дейност РКК-01-6250, издаден от ДА – Туризъм. Удоволствие за нас е да Ви бъдем полезни в осъществяването на ваши желания за групови или индивидуални туристически програми. Изразяваме надежда, че нашите предложения ще ви улеснят в избора на предварително планирани или моментни хрумвания за бизнес, отдих и развлечение.

За нас

Здравка Чимева, Собственик на агенцията