СПА В ГЪРЦИЯ – ЛУТРАКИ ПОЗАР

  04.05.19 – 06.05.19

 

Ден 1. Отпътуване от София – в 07:00 ч. . Преминаване през ГКПП Кулата/ Промахонас. Пристигане в ранния следобед в курорта Лутраки, разположен в подножието на планината Каймакчалан. Настаняване в хотел Парадосиако 3*. Свободно време за почивка. Разходка до СПА центъра на курорта, намиращ се на 390 метра надморска височина и разположен на площ от 75кв. м. Лечебните води от шест минерални извора с различна температура се събират заедно, за да образуват естествена река с невероятни естествени водопади. Едната половина от реката е със студена вода, а другата половина от водите на реката са с температура 37 градуса, истински феномен на природата  сред зеленина.Това място го наричат “Градините на РАЯ”, а лечебните води на реката – благословени. Нощувка.

Ден 2. Закуска. Свободно време за СПА развлечения или по желание – полудневна екскурзия до град Едеса или още наричан в миналото  – Воден. Едеса  привлича хиляди туристи с прекрасните си водопади. Отпътуване в 10:00 часа с престой в града за около три часа. Завръщане в Лутраки. Свободно време за къпане в изворите. Вечеря с жива музика (по желание срещу допълнително заплащане) и нощувка.

Ден 3. Закуска. Свободно време. Около обяд отпътуване за България.Пристигане в София вечерта.

 

ЦЕНА : 199 лв.

 

 

Цената включва:

·        Транспорт с лицензиран автобус. 

·        Полудневна екскурзия до гр. Едеса

·        Две нощувки със закуски на блок маса на човек в двойна /тройна стая в хотел Парадосиако 3* – http://www.hotelparadosiako.com/

·        Застраховка помощ при пътуване с лимит на отговорност 2000 Е

·        Водач от фирмата.

Цената не включва:

·        Музейни такси и разходи от личен характер

·        Вечеря със жива музика в ресторанта на хотела – 45 лв. / заявява се и се плаща предварително /

•  Приблизителни входни такси за спа басейните в курорта- 2 евро / открити минерални басейни/ ; 3 – 6 евро / закрити басейни/

 . Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Допълнителна информация:

  • Полезният ефект от минералните води е известен още от Древността. Спрямо минералния си състав и температура те са с различно приложение. Водите в Лутраки Позар са със средна температура 37 С и ниска минерализация,което ги прави полезни за облекчаване и лечение на кожни заболявания, урологични заболявания и такива на опорно двигателния апарат.

 

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment