Уважаеми клиенти,

С оглед на неясната и постоянно променяща се обстановка в световен мащаб в условията Ковид-19 пандемията в България и в чужбина, Ви предлагаме временно по-благоприятни условия за записване по програмите ни с минимален депозит.

При сключване на договор в периода 01.12.2020 – 31.03.2021, всички записвания по европейски програми + Дубай, се извършват срещу внесен депозит от 50 лв., като при прекратяване на договора от страна на клиента до 20 дни преди датата на отпътуване, такса за прекратяване не се удържа. По всички останали екскурзии, при записването се изисква депозит съгласно условията на договора, като, при отказ от страна на клиента, клаузите за връщане на предплатата се спазват по договор и сумите се възстановяват от Алфатур Благоевград в 14-дневен срок след постъпилото искане за анулация, въпреки законово удължения срок за връщане на предплати от туроператорите.

При сключване на договор в периода 01.12.2020 – 31.03.2021 за която и да е екскурзия на Алфатур Благоевград, в случай на възпрепятстване на пътуването, поради въвеждане на изискване за карантина в страната/страните на пътуването или в България, внесеният депозит се възстановява в срок до 14 дни след датата на отпътуване на анулираната екскурзия.

При сключване на договор в периода 01.12.2020 – 31.03.2021 за която и да е организирана групова екскурзия на Алфатур Благоевград, в случай че се изисква предоставяне на негативен PCR или друг тест за К-19 преди отпътуването, цената на този тест, в указана от туроператора лаборатория, ще бъде поета от Алфатур Благоевград. Предното не се отнася за индивидуални пакети и почивки.

При необходимост от предварителна он-лайн регистрация на туристите преди влизането в страната на престоя им или получаване на QR код, Алфатур Благоевград се ангажира да извърши от тяхно име всички възможни регистрации и да им ги предостави.

Напомняме Ви, че предлагаме сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ срещу доплащане, като цената на застраховката варира от 1,5% до 2,7% от пакетната цена на екскурзията, в зависимост от момента на сключване на договора. При записване он-лайн, можете да изберете тази услуга и тя ще Ви бъде начислена. При записване в офисите ни, нашите служители ще Ви я изчислят.

По време на пътуванията Алфатур Благоевград предприема всички необходими предпазни мерки за запазване здравето на своите клиенти и на персонала си, а именно:

  • Измерване на температурата на персонала и на всички туристи преди отпътуването;
  • Ежедневно измерване на температурата на персонала – водач и шофьори;
  • Персоналът на екскурзията работи задължително с маски и, когато е разумно – с ръкавици, а на борда на автобусите носенето на маска е задължително за всички участници в пътуването;
  • Поддържане в наличност на дезинфектант и на маски и ръкавици;
  • Ежедневна дезинфекция на автобуса при автобусни програми;
  • Партньорите на Алфатур Благоевград също спазват всички хигиенни изисквания изисквания за запазване здравето на туристите: авиокомпаниите правят щателна дезинфекция на салоните на самолетите след всяко кацане и ги обработват със специално създадена за целта система с ултравиолетови лъчи (UV) – HoneywellUV Cabin System II, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности, поддържат необходимото количество дезинфектанти на борда, както и използват специални филтриращи системи, осигуряващи постоянна циркулация на термично обработен до над 200 градуса въздух, с цел ограничаване на евентуално разпространение на каквато и била зараза по въздушен път; хотелите сащо дезинфектират основно всички стаи след чек-аут, както и общите помещения – по няколко пъти на ден;
  • Водачите на групи и местните екскурзоводи са специално инструктирани да избягват струпването на хора и да работят в условия на изискване за спазване на дистанция.

Бъдете здрави и пътувайте с нас!