Какво Ви предлагаме

Уважаеми клиенти и посетители на страницата, дългогодишният ни опит показва, че предлагането на туристическите услуги се повишава ежегодно. На много места ще прочетете – “Гарантираме най-добра цена” или на английски “Best price guarantee?” Сами разбирате, че това не е винаги вярно.

Ние търсим най-доброто за вас

Ние сме направили много проучвания и Ви уверяваме, че понякога най-добрата цена е на туристическа агенция (за Европа много често е booking.com, но много често разликата между цените на тази агенция и най-добрата за конкретен хотел достига десетки лева), но друг път офертата на самия хотел.

Ние непрекъснато мислим за вас

Ние, мислейки и работейки с желание да Ви предоставим най-добрата услуга, направихме и правим за вас:

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ

КАРТИ

Карти на най-посещаваните туристически дестинации. Имайки тези карти Вие ще можете да изберете хотела, който е най-близо до мястото където отивате и с цена, която отговаря на интересите и възможностите. ПРЕДЛОЖЕТЕ ни дестинация, за която имате интерес и ние ще направим за вас незабавно такава карта.

ТЪРСАЧКИ

Предлагаме Ви две от наистина най-добрите търсачки за Европа и света и Вие ще се убедите, че там наистина може да намерите най-добрите цени.

ЛИНКОВЕ

За да сте сигурни, че това, което търсите е най-доброто, ние Ви даваме линкове и към някой други, най-популярни уебсайтове https://www.hoteladults.com/compare-top-travel-websites/

ОТВОРЕНИ

Ние оставаме отворени към Вас да Ви обслужим по най-добрия начин и ако нямате време да търсите и/или имате затруднения, ПИШЕТЕ ни или ни ПОЗВЪНЕТЕ. Ние ще Ви предложим варианти, от които да направите избор и ще резервираме за Вас.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment