АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ 2020

АПРИЛ – МАЙ

ТУРЦИЯ – БОДРУМ

 

I-ви ден – Отпътуване от Благоевград в светлата част на деня. Пристигане в Бодрум и настаняване в хотел. Вечеря. Пожелание дискотека. Нощувка.

II-ри ден – Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Ефес и дома на Дева Мария (доп. заплащане). Ефес е древногръцки град, основан през 11 в. пр. н. е. Раглеждане на съхранените и до днес паметници: Храмът на Артемида – едно от чудесата на света, античната библиотека, агората, храма на Домициан, стадиона, гимназията Ведиус и др. Посещение до дома на Дева Мария и възможност да оставите пожелания за здраве, любов и късмет при извора със светената вода. Връщане в хотела. Вечеря. Пожелание дискотека. Нощувка.

III-ти ден – Закуска. По желание целодневна екскурзия на яхта с включен обяд. Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да се види. Екскурзията включва разходка в близките заливи, посещение на горещите извори на Клеопатра, обяд на яхтата в съчетание с много музика, пяна парти и настроение. Връщане в хотела. Вечеря. Пожелание дискотека. Нощувка.

IV-ти ден –  Закуска. По желание целодневна екскурзия до природния феномен Памуккале.  Посещение на древния град Хиераполис, център за текстилни изделия,  обяд. Връщане в хотела. Вечеря. Пожелание дискотека.  Нощувка.

V-ти ден  ЗакускаСвободно време. Пожелание дискотека.  Нощувка.

V-ти ден – Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане в светлата част на деня.

 

Цена за сътветния хотел: 4-нощувки 5-нощувки
PETUNYA BEACH RESORT 4* 335. 00 лв. 420.00 лв.
JASMIN BEACH HOTEL 4* 372.00 лв. 465.00 лв.
BODRUM HOLIDAY RESORT & SPA 5* 397.00 лв. 497.00 лв.

Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
  • 4-5 нощувки в хотел по избор на база на изхранване All Inclusive.
  • Представител на TА по време на пътуването
  • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
  • Всички пътни и магистрални такси.

Цената НЕ включва: всички допълнителни екскурзии по програмата, разходи от личен характер, входни такси, билети за музей и мероприятия посещавани пожелание.